Nieuwe karts!

Test jij ze als eerste uit? Ook tijdens de Paasdagen geopend Klik hier
Check of de baan beschikbaar is

Werken bij Kartcentrum Lelystad

Werken bij Kartcentrum Lelystad

Ben jij klaar met je studie, of studeer je juist nog volop, en zoek je een leuke bijbaan? Denk dan eens na over een bijbaantje bij Kartcentrum Lelystad. Werken in een jong team in een omgeving waar alles draait om snelheid. Leuke mensen die komen karten, grote groepen die een bedrijfsfeest houden of met rustige dagen het doen van allerlei onderhoudswerkzaamheden. Geen dag is hetzelfde.

De snelle omgeving van Kartcentrum Lelystad

In de racerij draait alles om tijd. Hoe kan je nog sneller een ronde rijden en daardoor je tegenstander verslaan? En in principe werkt het zo ook op de kartbaan. Wij zijn altijd op zoek naar manieren hoe we nog sneller en beter mensen kunnen helpen die willen karten. Wij zoeken dan ook medewerkers die pro-actief zijn en het liefste een paar stappen vooruit denken. Zo hebben we een soepele organisatie en zijn wij in staat om heel efficient te werken zodat er nauwelijks wachtrijen ontstaan. Geen wachtrijen zijn tevreden klanten en die komen vast en zeker weer een keer terug!

In de praktijk

Werken bij Kartcentrum Lelystad

Je komt aan op de kartbaan en begint met het klaar zetten van alles wat die dag nodig is. Zijn de karts afgetankt, zien ze er schoon uit? Daarna loop je een controle rondje om te kijken of alles goed staat zodat, als het druk wordt, je goed voorbereid bent. Uit ervaring weet je inmiddels dat het ineens druk kan worden en dan is een goede voorbereiding cruciaal.
Werk je die dag in de horeca? Dan ziet de opstart er eigenlijk niet heel veel anders uit. In plaats van karts controleren, controleer je alle voorraden en koelingen. Want ook hier geldt, als het druk wordt wil je voorbereid zijn!

Samen met een jong team van mede collega’s zorg je ervoor dat de mensen die komen karten een onvergetelijke dag hebben. En er gebeurt altijd wel iets, dat maakt het werken bij Kartcentrum Lelystad zo leuk!

Welke eigenschappen heb je nodig om te werken bij Kartcentrum Lelystad?

Het is belangrijk dat je stress bestendig bent en pro actief. Wij zijn altijd op zoek naar frisse jonge mensen die het leuk vinden om hard te werken en daarna lekker te ontspannen met elkaar. Omdat het werk heel divers is verwachten wij ook een bepaald aanpassingsvermogen. Het ene moment sta je achter de bar en het andere moment sta je een groepje instructie te geven over hoe hun arrangement eruit ziet.
Ook is het belangrijk dat je, gezien de ligging, over eigen vervoer beschikt. Uit ervaring weten wij dat het met het openbaar vervoer nagenoeg niet te bereiken is. Dus de beschikking over een scooter of auto is toch wel een must.
Gezien het feit dat wij een seizoenbedrijf zijn zoeken wij voornamelijk oproepkrachten.

Barmedewerker (M/V):

Deze veelzijdige job is het eerste aanspreekpunt als mensen bij ons komen karten. Je vindt het leuk om mensen op een vriendelijke en efficiënte manier te woord te staan. Je legt mensen uit waar ze heen moeten, adviseert ze over welke kart ze het beste kunnen rijden en als de gelegenheid zich voordoet geef je een groepje een briefing over het arrangement dat ze gaan rijden.
Afwisselend met je mede collega werk je in de keuken. Onze menukaart bestaat uit verschillende snacks.

Kom jij ons team versterken? Neem contact met ons op

 

Baanmedewerker (M/V):

Jij wordt blij van snelheid. Snelle karts, mooie uitdagende kartbaan en daar wil jij wel werken. Grofweg zijn er twee functies. Het ene moment sta je op de kartbaan toezicht te houden en het andere moment ben je bezig om een nieuwe groep rijders klaar te zetten zodat zij de baan op kunnen.
Indien je toezicht houdt op de baan let je er goed op dat mensen sportief rijden. Door de adrenaline maken de rijders niet altijd handige keuzes. Jij treedt daar op een correcte maar doeltreffende manier tegen op.
Sta je in de pitstaat, dan zorg je ervoor dat iedereen de juiste kart krijgt. Door middel van een scansysteem koppel je de namen aan de kartnummers. Mensen die het niet snappen leg jij snel nog een keer uit hoe het werkt. Na de laatste check ronde (helmen vast, overalls dicht etc) stuur jij iedereen de baan op.

Kom jij ons team versterken? Neem contact met ons op