Tickets

Menu

MA
17
JUN
10:00 - 17:00
Tickets
DI
18
JUN
12:00 - 18:00
Tickets
WO
19
JUN
10:00 - 18:00
Tickets
DO
20
JUN
10:00 - 18:00
Tickets
VR
21
JUN
10:00 - 18:00
Tickets
ZA
22
JUN
09:00 - 18:00
Tickets
ZO
23
JUN
09:00 - 18:00
Tickets
Tickets

Alle informatie over de Dutch 24H op 5 en 6 oktober 2024

Aanstaande 5 oktober en 6 Oktober is het weer zo ver! Het dikste kartevenement van Nederland, 24 uur lang karten. We pakken deze editie weer groots uit, groter dan voorgaande jaren! Zo rijden de 2 verschillende klasses FUN en PRO ieder in hun eigen merk kart, verzorgen we een livestream voor de kijkers thuis, hebben we livetiming en introduceren we voor de allereerste keer ooit een safetykart! Samen met de safetykart zijn dit jaar de reglementen ook aangescherpt om de veiligheid en het plezier van iedereen te waarborgen, kijk hier onder voor alle informatie, reglement en meer!

 

Alleen in Lelystad: 24 uurs race met huurkarts!

Uniek in Nederland bij Kartcentrum Lelystad, een echte 24 uurs race waarbij je GEEN eigen kart nodig hebt. 24 uur lang racen en daarbij een zonsondergang en zonsopkomst meemaken, een uniek event dat je niet mag missen!

Alle info van de 2023 editie kan je terug vinden op: https://www.kartcentrumlelystad.nl/nl/dutch24h/ 

Na het grote succes van de editie van 2023 met maar liefst 28 teams staat de datum voor 2024 alweer gepland: 

Op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober vindt de Dutch24H Race plaats Editie 2024

Prijzen: Early bird: € 2.300,- (aanbetaling 350 euro)
Na 1 juli 2024:  € 2.450,- 

Annuleringsvoorwaarden Early Bird:
Annuleren kan kosteloos tot 1 juni 2024

De race wordt verreden met huurkarts, dus je hebt GEEN eigen kart nodig. Stel zelf een team samen (minimaal 4 personen) en doe mee aan deze geweldige race. Hoe gaaf is dat? Racen in de nacht, met zonsopgang en zonsondergang.. Kan je nagaan wat een spektakel dat moet worden. 

Je team bestaat uit minimaal 4 personen (meer is uiteraard toegestaan), jullie kunnen de kosten dus delen. Een heel raceweekend plezier en fun. 
En met huurkart races ligt het natuurlijk altijd aan de kart, ook daar hebben wij een oplossing voor; bij elke pitstop wissel je verplicht van kart en zo rijdt iedereen elke keer in een andere kart. 

Voorafgaand aan de race is er eerst een vrije training en daarna een kwalificatie. Er is dus voldoende ruimte om te trainen. 
Er wordt gereden in twee klassementen: PRO en FUN, beide klassementen rijden tegelijk op de baan.

Karts:
Uniek is dat er met twee soorten karts worden gereden. De FUN teams rijden met de Sodi RT10 karts en de PRO teams met de snellere Rimo karts. Zo is het verschil op de baan nog duidelijker tussen de teams. 

FUN en PRO klassement:
Het FUN klassement is bedoeld voor de minder ervaren rijders. Ideaal voor vrienden teams en rijders met weinig tot geen ervaring. Lijkt het je gewoon ontzettend gaaf om dit evenement een keer mee te maken, en is de ervaring je voornaamste doel, dan is dit klassement voor jou! De maximale stinttijd voordat je moet wisselen is vastgesteld op 55 minuten (beide klasses). 

De PRO klasse is bedoeld voor de diehards die veel vaker karten en een bak ervaring mee brengen, de strijd tussen de PRO teams is intens en absoluut uitputtend, schrijf je dus alleén voor deze klasse in als je denkt dat jij en je teamgenoten opgewassen zijn tegen 24 uur lang gefocust blijven, strategisch nadenken en geestelijk en lichamelijk uitgeput worden.

Le mans at the parking spot!
Wat is een 24uurs race zonder de typische Le Mans sfeer? Harde maar faire gevechten op de baan en een fantastische sfeer buiten de baan. De parkeerplaats bij KCL is speciaal ingericht om te kunnen rusten en met elkaar gezellig na te zitten!

Dutch 24H

Livestream, livetiming en socials

Livestream Livetiming Socials

Algemene informatie

De rijdersbriefing is live, klik op de knop hierboven om hem alvast in te zien. De rijdersbriefing word op de dag zelf gegeven aan alle teamcaptains van de teams. In deze rijdersbriefing word alles nog een keer uitgelegd en met behulp van foto's en video's duidelijk gemaakt. Alle informatie in de briefing is terug te vinden in het reglement!

Een lijst van alle mogelijke straffen zal ook snel volgen!