Tickets

Menu

MA
22
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
DI
23
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
WO
24
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
DO
25
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
VR
26
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
ZA
27
JUL
09:00 - 18:00
Tickets
ZO
28
JUL
09:00 - 18:00
Tickets
Tickets
Wat is de minimumleeftijd om te karten?

Leeftijd speelt bij ons geen grote rol, voor het rijden van normale sessies is de lengte van de persoon doorslaggevend. Namelijk minstens 1.30m lang voor een kinderkart, en 1.55m lang voor een volwassenkart, en vanaf 1.15m mag je al mee in de duokart naast papa/mama!

Hoe hard gaan karts?

Bij ons rijd je buiten op grote banen, met grote uitloopstroken, daardoor kunnen de karts bij ons vele malen harder rijden dan op een binnenbaan. Zo gaan onze kinderkarts maximaal 55km/u, de volwassenkarts 85km/u en hebben we op onze locatie in lelystad zelfs heuze racekarts die 120km/u gaan!

Kan je karten als het regent?

Jazeker! Net als in de Formule 1 stoppen we niet als het regent, dit brengt gewoon een extra leuke uitdaging met zich mee. Ons motto is dan ook: Écht karten doe je buiten! Regenpakken hebben we op voorraad ter bruikleen dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je doorweekt naar huis gaat.

Is karten veilig?

Karten is uiteraard niet geheel zonder risico, anders zou het ook niet spannend zijn. Maar om de veiligheid en rijplezier zo veel mogelijk te waarborgen zijn al onze karts uitgerust met rolbeugels en gordels, ook is de kart omringd met grote bumpers welke tegen een stootje kunnen als dit mocht voorkomen. Onze karts zijn tevens door het personeel vanaf afstand te begrenzen om zo de veiligheid voor zowel de rijders als het personeel hoog te houden!

Wat kost karten?

Prijzen variëren van baan tot baan, maar bij onze locaties betaal je voor een sessie van 10 minuten in een kinderkart €13.95 en in een volwassenkart €16.95. hiermee zijn we een van de goedkoopste in Nederland. Bij onze locatie in Lelystad heb je ook nog de keuze voor de VT250 racekart voor €36.- per sessie.

Mogen kinderen en volwassen samen op de baan?

Ja! Kinderkarts en volwassenkarts rijden bij ons tegelijkertijd op de baan, wel zo leuk als je met papa en mama komt karten en dan ook echt samen kan rijden! Let wel op; in het weekend rijden de kinderkarts tot 12:30 omdat het daarna te druk wordt.

Hoe lang is een sessie?

Onze sessies duren 10 minuten lang. Wil je langer dan 10 minuten rijden? Kijk dan eens naar ons aanbod in de races welke wij organiseren, zo heb je al 1 en 2 uurs races en nog veel meer.

Mag je karten met bier op?

Nee dat mag niet, rijden en drinken gaan nooit samen, ook niet op een kartbaan. Na afloop van je laatste sessie kan je op ons terras nagenieten onder het genot van een alcoholisch drankje mits je 18 jaar en ouder bent.

Moet ik reserveren?

Het is altijd aan te raden om te reserveren, zeker in drukke periodes zoals vakanties en feestdagen. Zo ben je verzekerd van een plekje. Op de bonnefooi langskomen is ook mogelijk, echter kan het dan voorkomen dat je even moet wachten voordat je aan de beurt bent.

Is karten een sport?

Jazeker! Karten kan een zeer intensieve bezigheid zijn en word door meerdere mensen zeker gedaan als sport. Wil je beter worden? schrijf je dan in voor de kartschool!

Hebben jullie een kartschool?

In samenwerking met KWM Racing bieden we op verscheidene (zon)dagen een kartschool aan, ga in het menu hierboven naar Kartschool en lees meer.

Wat voor kleding moet ik aan met karten?

Dit verschilt van baan tot baan, maar bij ons is alleén een helm en dichte schoenen verplicht. We hebben ook racejassen en regenoveralls te leen als je daar gebruik van wil maken.

Kan ik bij jullie eten?

Ja! Onze horeca is de hele dag open en aan de bar kan je meerdere lekkere dingen bestellen, druk in het menu hierboven op "Restaurant" en bekijk het hele menu!

Kan ik meedoen aan een race?

Dat kan! Wij organiseren het hele jaar door verschillende soorten kartraces. Zo hebben we onder andere 1 en 2 uurs races waar je aan mee kan doen. Ook hebben we sinds 2022 de DRS gelanceerd, dit staat voor Dutch Racing Series, hierbinnen organiseren we speciale huurkartraces met speciale karts.

Mag ik in mijn eentje meedoen?

Dit verschilt per race, klik in het menu hier boven op "huurkartraces" en bekijk wat we allemaal aanbieden. Per race staan de spelregels duidelijk uitgelegd.

Hoe oud moet ik zijn om mee te doen aan een race?

Ook dit verschilt per race, bekijk de verschillende races en hun spelregels door hier boven in het menu op "huurkartraces" te klikken.

Moet ik per se een raceoverall aan?

Nee, wij organiseren kartraces met een lage instapdrempel voor iedereen, dit betekend dat je geen duur racepak hoeft te kopen om mee te mogen doen!

Moet ik veel ervaring hebben om mee te doen?

Nee, bij de meeste races die we organiseren is ervaring geen noodzaak. Uiteraard is het wel aan te raden om eerst een klein beetje ervaring op te doen met karten, bijvoorbeeld door eerst wat normale sessies te rijden.

Heb ik een licentie nodig om mee te mogen doen?

Nee! Omdat wij racen en karten zo toegankelijk mogelijk willen maken voor iedereen is een racelicentie niet verplicht, zelfs niet voor ons hogere segment races met de DRS.

Mag ik met mijn eigen helm rijden?

Ja. Als je zelf een mooie (kart)helm hebt mag je deze uiteraard meenemen.

Mag ik filmen tijdens de race?

Het is toegestaan om bijvoorbeeld met een Gopro of andere action camera je race op te nemen. Zorg er alleen wel voor dat deze goed op je helm of borst is bevestigd. Camera's bevestigen op onze karts is NIET toegestaan.

Moet ik aan een bepaald gewicht voldoen?

Voor de instapraces met onze huurkarts hoef je niet aan een bepaald gewicht te voldoen. Voor races binnen de Dutch Racing Series is dit vaak wel het geval, lees meer in de regels per race.