Tickets

Menu

MA
22
APR
10:00 - 17:00
Tickets
DI
23
APR
Gesloten
WO
24
APR
10:00 - 18:00
Tickets
DO
25
APR
10:00 - 18:00
Tickets
VR
26
APR
10:00 - 18:00
Tickets
ZA
27
APR
Gesloten
ZO
28
APR
09:00 - 18:00
Tickets
Tickets

Vacature: Onderhoudsmonteur (Fulltime)

26-04-2023
Vacature: Onderhoudsmonteur (Fulltime)

Vacature: Onderhoudsmonteur (Fulltime)

Vanwege onze constante groei zijn wij opzoek naar een onderhoudsmonteur voor onze vloot met huurkarts. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie aan onze huurkarts. 

De karts: 
Onze vloot met kart is zeer gevarieerd. Van kinderkarts, tot verhuur karts tot onze DRS wedstrijd karts. En daar bovenop hebben we ook nog de snelste huurkarts van Nederland namelijk de VT250 karts. Met deze verschillende karts zijn de werkdagen nooit saai en is er veel afwisseling. Daarbij is dit nog het echte sleutelen, weinig electrische systemen. 

De werkzaamheden: 
Je komt te werken op een van onze locaties in Lelystad of Zwolle. Onze voorkeur heeft het dat je op beide vestigingen ingezet kan worden. Daarom is het een enorm voordeel als je tussen Lelystad en Zwolle inwoont. 

Diploma's: 
Wij kijken graag naar wat je kan, in plaats van je diploma's. Ben je handig, sleutel je graag en ben je niet bang voor vieze handen dan nodigen wij je zeker uit om te solliciteren! 

Contract: 
We beginnen met een jaarcontract. Maar spreken de intentie uit om bij goed functioneren het contact na dit jaar om te zetten naar een vast dienstverband. 

Werktijden: 
We plannen de werktijden graag in overleg in. Omdat onze business vooral in het weekend draait vragen we je wel om minimaal 1keer per maand in het weekend beschikbaar te zijn.

Salaris:
We bieden een marktconform salaris met reiskosten vergoeding

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar info@kartcentrumlelystad.nl