Nieuwe karts!

Test jij ze als eerste uit? Met Pinksteren geopend! Klik hier
Check of de baan beschikbaar is

De snelste huurkarts van Nederland huur je bij Kartcentrum Lelystad

De snelste huurkarts van Nederland

Outdoor karten is het echte karten. En het is natuurlijk nog leuker als je outdoor kart met de snelste huurkarts van Nederland! Wil jij een kart huren maar weet je niet welke kart voor jou geschikt is? Dan leggen wij je graag uit welke kart je het beste kan huren.

Welke kart zal ik huren?

Ben je minimaal 150cm lang? Dan mag je in de volwassen kart. Deze kart is gemaakt door de internationale topfabrikant Sodi (uit Frankrijk). Deze kart noemen wij de RT8 kart en beschikt over een 390cc Honda motor. Inderdaad, hetzelfde merk als waarmee Max Verstappen racet. Iets minder cc maar wel zo leuk natuurlijk 😉 De kart haalt een topsnelheid van 80 km/u en dat is vaak vele malen sneller dan de gemiddelde indoor kart. Niet voor niets zeggen wij; echt karten doe je buiten!
De kart heeft verstelbare pedalen en is uitgerust met speciale racebanden van het merk Mitas. Deze banden geven snel grip zonder dat ze lang hoeven worden opgewarmd, je kan dus bijna direct beginnen aan jouw aanval op het baanrecord.

De snelste huurkart van Nederland

Huurkarts

Ben je opzoek naar nog meer uitdaging? Huur dan de VT250 race kart! Dit is de snelste huurkart van Nederland en heeft een echte race motor met injectie. Elektrisch gestart en uitgerust met super soft banden. Door deze soft banden heb je de eerste bochten geen grip, maar daarna zal je merken dat je nog meer grip hebt dan met de RT8 kart. De krachtige Swiss auto VT250 motor geeft je een ware boost als je gas geeft. De trekkracht van de kart is dan ook enorm.
Je zal zien dat het even tijd kost om deze kart goed te leren kennen. Ben je de kart goed de baas? Doe dan eens mee met de sprintraces die we organiseren met dit type kart. Leuk om te doen en zo kan je je krachten meten met andere rijders uit Nederland.

De VT250 is de snelste huurkart van Nederland die je kan huren, en dat allemaal bij Kartcentrum Lelystad!

Ik wil racen maar heb geen eigen kart

Ben je verslaafd geraakt aan het karten? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Want je kan niet alleen een kart huren, maar je kan ook meedoen aan de diverse wedstrijden die wij organiseren met huurkarts. Zo hoef je geen eigen kart te hebben en kan je op een eenvoudige manier een race rijden en ervaren hoe leuk het is om het tegen andere teams/rijders uit Nederland op te nemen. Schrijf je snel in voor een race en ga de strijd aan!

Huur nu de snelste huurkarts van Nederland. Boek nu!