Tickets

Menu

MA
22
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
DI
23
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
WO
24
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
DO
25
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
VR
26
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
ZA
27
JUL
09:00 - 18:00
Tickets
ZO
28
JUL
09:00 - 18:00
Tickets
Tickets

Outdoor karten

26-07-2023
Outdoor karten

Outdoor karten is het echte karten

Outdoor karten is het echte karten! 

Outdoor karten is het échte karten zeggen wij bij Kartcentrum Lelystad. Waarom? Simpel, de snelheden liggen hoger, volop inhaal mogelijkheden, kerbstones en wat dacht je als het ging regenen? Dan komt de echte coureur boven drijven (toch max?). 
Het verschil tussen indoor karten en outdoor karten is behoorlijk groot. Waar je bij indoor karten vaak in een donkere hal rond rijdt is het outdoor karten een stuk leuker. In de frisse buitenlucht en natuurlijk op een te gekke kartbaan. En laat je niet wijs maken dat je op een outdoor kartbaan last hebt van uitlaatgassen, we rijden met de nieuwste motoren met katalysators en omdat het zich buiten afspeelt in plaats van in een benauwde hal gebeurd dat dus niet.

De snelheden bij outdoor karten liggen veel hoger dan bij de gemiddelde indoor kartbaan. Dat komt omdat de baan langer en breder is, er naast de baan uitloopstroken liggen en daarna de veiligheidsvoorzieningen. Hierdoor is het mogelijk om harder te rijden, sneller in te halen, en mocht je een foutje maken dan wordt dit niet direct afgestraft. 

Karten in de regen:

Baal jij ook als de Formule 1 weer op een droge baan wordt gereden? Juist dan snap jij als geen ander dat outdoor karten nog leuker is als het regent. Je leert nu echt sturen en gasgeven, elk foutje wordt afgestraft en de slimste rijder komt letterlijk en figuurlijk boven drijven. Het karten in de regen is daarom nog leuker om te doen en een echte aanrader. 

Doordat onze karts speciale spatschermen hebben wordt je niet zeiknat tenzij het echt hard regent natuurlijk (maarja, je bent niet van suiker gemaakt toch?).

Drone foto KCL
Team HRSB

Outdoor karten in Flevoland

Kartbaan Lelystad is de enige outdoor kartbaan in Flevoland. Mocht je niet uit de buurt van Flevoland komen dan is de kartbaan in Zwolle nog een optie:

Kartcentrum Zwolle

Kartcentrum Zwolle is de outdoor kartbaan van Overijssel! 

Wil je de kartbaan in Lelystad bekijken? Check dan:

de kartbaan