Tickets

Menu

MA
17
JUN
10:00 - 17:00
Tickets
DI
18
JUN
12:00 - 18:00
Tickets
WO
19
JUN
10:00 - 18:00
Tickets
DO
20
JUN
10:00 - 18:00
Tickets
VR
21
JUN
10:00 - 18:00
Tickets
ZA
22
JUN
09:00 - 18:00
Tickets
ZO
23
JUN
09:00 - 18:00
Tickets
Tickets

Bedrijfsuitje in Lelystad

26-07-2023
Bedrijfsuitje in Lelystad

Zoek jij een bedrijfsuitje in Lelystad?

Elk jaar komen veel bedrijven uit Flevoland en omstreken een bedrijfsuitje vieren bij ons op de kartbaan in Lelystad. Wij zijn natuurlijk ook de enige kartbaan in Flevoland en daarom de ideale plek voor een bedrijfsuitje!

Een leuke activiteit om te doen tijdens een bedrijfsuitje is natuurlijk karten! Waarom? Omdat je als groep collega's actief bezig bent en na afloop natuurlijk veel tegen elkaar te vertellen hebt. Het karten als bedrijfsuitje zorgt er dan ook voor dat het team meer naar elkaar toe groeit en natuurlijk lekker actief bezig is. 

Je kan bij Kartcentrum Lelystad al een bedrijfsuitje organiseren vanaf 7 personen. Zo kunnen de kleinere bedrijven ook bij ons terecht. Zijn jullie een groot bedrijf? Zelfs tot 200 personen kunnen wij kwijt op onze outdoor kartbaan! 

 

Bedrijfsuitje Lelystad Middel

Bedrijfsuitje karten, met personeel of met klanten, alles is mogelijk!

Wat voor bedrijfsuitjes zijn er allemaal?

We hebben diverse mogelijkheden voor bedrijfsuitjes in Lelystad. Zo kan je vanaf 7 personen al terecht bij ons om te racen met de snelste huurkarts van Nederland! Jullie rijden eerst een training en daarna 2 races van 8 minuten. En het leuke is, je start de race met je eigen groep bij de startlampen. Deze gaan net als in de Formule 1, één voor één aan en vervolgens uit. De race is gestart! Na de race is er natuurlijk voldoende tijd om na te praten en de race te evalueren. 

Hebben jullie meer dan 24 personen in dienst en willen jullie ook een bedrijfsuitje? Dan zijn de estafette races ideaal. Er worden teams gemaakt en samen ga je de strijd aan met de andere coureurs. En heb je er wel eens over nagedacht wat er gebeurt als het gaat regenen? Lees dan ons blog hierover; Karten in de regen!

Een kart bedrijfsuitje is goed voor de teambuilding en natuurlijk om lekker actief bezig te zijn! Na afloop een gezellige BBQ of plate saté gerecht maakt het helemaal af!
Bedrijfsfeest Lelystad

Blijf je ook eten?!

Na het karten alles nog even uitgebreid bespreken? Dat kan! Wij beschikken over een groot overdekt terras en bieden tevens diverse horeca arrangementen aan. Van een BBQ, plate gerechten tot onze snack kaart. Alles is mogelijk! Wij werken met de kwaliteitsslager Van Guillik! Al onze horeca arrangementen kan je vinden op de arrangementen pagina.

Zijn jullie opzoek naar een bedrijfsuitje in de buurt van Overijssel? Kom dan karten bij Kartcentrum Zwolle