Tickets

Menu

MA
22
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
DI
23
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
WO
24
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
DO
25
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
VR
26
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
ZA
27
JUL
09:00 - 18:00
Tickets
ZO
28
JUL
09:00 - 18:00
Tickets
Tickets

Karten in Zwolle

Karten in Zwolle

Karten in Zwolle

Wil jij karten in Zwolle? Dan kan je sinds 2 jaar terecht op onze tweede vestiging namelijk Kartcentrum Zwolle

De kartbaan in Zwolle is uitermate geschikt om te gaan karten. De kartbaan is gelegen in Wijthmen/Zwolle en bekend onder Karba Recreactiecentrum.

Voor het karten in Zwolle is het dan ook uitermate geschikt om te gaan karten op deze mooie kartbaan in Overijssel. 

De kartbaan in Zwolle is in 2021 compleet gerenoveerd. Een nieuwe layout, goede uitloopstroken, nieuwe karts, nieuw pitgebouw en natuurlijk is het clubrestaurant ook helemaal aangepakt. Hierdoor vinden er dan ook veel bedrijfsfeesten plaats in Zwolle op de kartbaan. Heb je de layout van de kartbaan in Zwolle al gezien? Check het hier

Het karten in Zwolle heeft een lange historie. De kartbaan in Zwolle heten eerst Karba Recreatiecentrum. Toen de kartbaan werd overgenomen hebben wij de naam aangepast naar Kartcentrum Zwolle. Dit ook om de Link met de Kartbaan in Lelystad te benadrukken en aan te geven dat de kartbaan in Zwolle is gevestigd. 

Na de ingrijpende verbouwing is het complex weer klaar voor de toekomst. 

Voor het karten in Zwolle kan je bij Kartcentrum Zwolle terecht. Maar heb je ook wel eens nagedacht om mee te doen aan een huurkart wedstrijd? Dat lijkt heel ingewikkeld maar is het juist niet. Doordat wij ons richten op de FUN rijder zijn deze wedstrijden juist ideaal om aan mee te doen! 

Karten in Zwolle, dat doe je natuurlijk bij Kartcentrum Zwolle!

Heb je er wel eens over nagedacht om niet alleen te karten in Zwolle maar ook om een kartwedstrijd te rijden? Doe dan mee met de huurkart wedstrijden! Speciaal voor de FUN rijder

Karten in Zwolle is voor iedereen!

Zwolle is natuurlijk een echte stad die volop in ontwikkeling is. Met goede uitvalswegen en gelegen in de mooie provincie Overijssel kan een goede kartbaan natuurlijk niet ontbreken! Daarom werd het in 2021 hoog tijd om Karba Recreactiecentrum volledig te renoveren en op te knappen. Karten in Zwolle moet leuk, betaalbaar en FUN zijn! En na de verbouwing kunnen we dan ook zeggen dat dit kan! 

Wil jij karten in Zwolle? Dan is dat mogelijk. Wij hebben verschillende doelgroepen die bij ons komen karten. Zo kunnen kinderen in Zwolle karten op onze kartbaan. Wij beschikken over speciale kinderkarts in Zwolle, waarbij je het stuur, pedalen en stoel kan verstellen. Daarom worden er ook veel kart kinderfeestjes georganiseerd in Zwolle! 

Ook voor bedrijfsuitjes in Zwolle is de kartbaan in Zwolle uitermate geschikt. Doordat wij beschikken over een aparte ruimte voor groepen is het heel in trek om te komen karten. Aansluitend een leuke BBQ? Uiteraard is dat ook mogelijk! 

Maar ook de ervarender huurkarter die wilt karten in Zwolle komt aan zijn trekken! Wij organiseren speciaal voor de FUN rijders huurkart wedstrijden. Deze wedstrijden zijn toegankelijk voor iedereen en laagdrempelig. Je kan deze huurkart wedstrijden individueel rijden of in teamverband! En zo kan dus iedereen karten in Zwolle!

Karten in Zwolle

Indoor-karten-zwolle.jpg
kart-zwolle.jpg
Karten-in-Zwolle-v3.jpg
Karten-in-Zwolle-v4.jpg
Zwolle-kartbaan.jpg

Arrangementen

Benieuwd naar onze arrangementen? Neem dan alvast een kijkje op de arrangementen pagina

Bekijk arrangementen