Tickets

Menu

MA
18
SEP
12:00 - 18:00
Tickets
DI
19
SEP
Gesloten
WO
20
SEP
10:00 - 18:00
Tickets
DO
21
SEP
10:00 - 18:00
Tickets
VR
22
SEP
10:00 - 18:00
Tickets
ZA
23
SEP
09:00 - 18:00
Tickets
ZO
24
SEP
09:00 - 18:00
Tickets
Tickets

Heb jij een eigen kart en wil je gebruik maken van onze kartbaan? Dan kan dat, maar er zijn wel regels aan verbonden. Omdat wij ons focussen op de huurkarts hebben deze dan ook altijd voorrang. We hebben dan ook geen speciale sessies voor degene met een eigen kart. Je rijdt dus tussen het verhuur door. 

Vooraf is het aanmelden met een eigen kart verplicht. Je dient ook zelf te zorgen voor je eigen overall, helm en handschoenen. Er kan niks geleend worden en zonder mag je helaas niet rijden. Kinderen onder de 16jaar is het verplicht om met een nekband te rijden. 

Kom je rijden? Dan gaan we ervanuit dat je voldoende ervaring hebt en je kart technisch in orde is. We zijn nimmer aansprakelijk voor ongelukken, of als er iets met je kart gebeurt. 

Belangrijke informatie

Hoe werkt het?
 1. 01Je kan niet op de bonnefooi aankomen, meld je van te voren aan!
 2. 02Je zorgt zelf dat je kart + uitrusting in goede staat is, neem tevens je eigen gereedschap mee, wij lenen NIETS uit! En bieden GEEN technische ondersteuning.
 3. 03Er is geen kartshop, houd hier rekening mee
 4. 04Resititutie is niet mogelijk
 5. 05Drukte qua huurkarts en groepen is niet van te voren in te schatten, hier worden dan ook geen beloftes of uitspraken over gedaan!
 6. 06Het kan ivm drukte voorkomen dat je soms (langere tijd) van de baan wordt gehaald vanwege groepen
 7. 07De rijders met een eigen kart rijden tussen de huurkarts door, er zijn geen aparte sessies voor prive rijders
 8. 08Rijden is geheel voor eigen risico
 9. 09Indien de tickets zijn uitverkocht via de website heeft het geen zin om te bellen of mailen, de aantal plaatsen zitten dan vol
 10. 10Let goed op onze openingstijden, we verwachten dat je niet later dan 15 minuten na sluitingstijd ingepakt en klaar om te vertrekken bent!
Alles op een rijtje
 • Aanmelden via de website verplicht
 • Zelf verantwoordelijk voor je uitrusting (helm, overall, handschoenen)
 • Verhuur heeft altijd voorrang
 • Het kan druk zijn met verhuur, zorg ervoor dat indien u met een kind komt rijden dat deze voldoende snelheid heeft om mee te rijden. Mocht het snelheidsverschil te groot zijn dan zijn wij helaas genoodzaakt om uw rijder eraf te halen
 • Coaching op de baan is helaas niet toegestaan ivm veiligheid
 • Je dient ten allen tijden de instructies van ons personeel op te volgen!