Nieuwe karts!

Test jij ze als eerste uit? Ook tijdens de Paasdagen geopend Klik hier
Check of de baan beschikbaar is

Ben jij die geweldige medewerker die wij zoeken!!?

Lijkt het jou ook tof om voor een kartbaan te werken? Wil jij misschien van jouw hobby, jouw werk maken? Wil jij flexibele uren?

Solliciteer dan nu voor diverse functies om ons team te versterken!

Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar diverse toppers. Kartcentrum Lelystad is een outdoor kartbaan midden in Nederland. Wij verzorgen kartlessen, zijn open voor losse verhuur, organiseren wedstrijden voor huur of eigen karts, zijn open voor eigen rijders en hebben diverse groepsarrangementen. Kortom, geen enkele dag bij ons is hetzelfde en je werkt in een zeer dynamische sfeer. Er is bij ons ruimte voor eigen inbreng. Als team schromen wij er niet voor om hard te werken maar ook om plezier te hebben met elkaar. 

Waarin kan JIJ ons versterken:

- Horeca medewerker ( oproepbasis )

- Baanmedewerker ( oproepbasis )  

- Vrijwilliger 

* alle vacatures zijn op oproepbasis, eventuele vaste uren kan in overleg
________________________________________________________________________________

 

Horeca medewerker:
Voor ons (club)restaurant zijn wij op zoek naar toppers voor in de horeca. Werkzaamheden bestaan uit het helpen van onze gasten, simpele keuken werkzaamheden en het adviseren van groepen. Ben jij klantvriendelijk en doe jij er alles aan om iedereen een te gekke tijd te bezorgen op ons kartcentrum? Reageer dan snel! 


 • Representatief
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit 
 • Gastvrij
 • Flexibel in werkzaamheden
 • Flexibel in werkuren
 • Goed kunnen werken in teamverband als individueel

 

Baanmedewerker: 
Dat is toch een te gekke (bij)baan? Hele dag bezig met de kartsport en mensen die houden van karten! Als baanmedewerker ben jij ervoor verantwoordelijk dat alles op een veilige en gestructureerde manier gebeurt. Nieuwe groep rijders in laten stappen, instructie geven en daarna toezicht houden op de baan of alles goed gaat! Jij bent sportief en vindt het leuk om buiten te werken met een enthousiaste groep mensen! 


 • Verantwoordelijkheidsgevoel 
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Stressbestendig 
 • Proactieve houding
 • Goed kunnen werken in teamverband als individueel

 

Vrijwilliger:
Met pensioen, tijd over, iets willen bijdragen aan de kartsport? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij hebben diverse klusjes die wij graag aan een fanatieke groep vrijwilligers willen overlaten. Denk hierbij aan de groenvoorziening, schilderwerkzaamheden en allerlei andere klusjes. Het aantal uur is in overleg, maar wel met duidelijke afspraken van beide kanten. 


________________________________________________________________________________

Voor alle bovenstaande functies geldt dat het aantal uren en de dagen in overleg worden bepaald. Ben je geintereseerd in een van de vacatures stuur dan je cv met motivatiebrief naar info@kartcentrumlelystad.nl. Zet er duidelijk bij hoeveel uur je beschikbaar bent, welke dagen jij voornamelijk wil/kan werken en in welke functie je interesse hebt.

Was je toch al in de buurt of wil je liever meteen je gezicht laten zien? Kom dan langs bij Kartcentrum Lelystad en lever je CV + motivatiebrief persoonlijk in. Kartcentrum Lelystad is te vinden op de Talingweg 89, 8218 NX Lelystad. Let op de aanwijzingen op de borden en rij via Anthony Fokkersweg richting Kartcentrum Lelystad. Bepaalde navigaties geven een oude route aan die niet meer beschikbaar is.