Nieuwe karts!

Test jij ze als eerste uit? Ook tijdens de Paasdagen geopend Klik hier
Check of de baan beschikbaar is

Echt karten doe je buiten!

Sinds 2014 is Kartcentrum Lelystad geheel gerenoveerd. De internationale toparchitect Ing. Franz Schreiner heeft een uitdagende en technische baan ontworpen die uitermate geschikt is om te leren karten of om een kart te huren. Door de vele (uitdagende) bochten zijn er volop inhaal mogelijkheden. Ook aan de veiligheid is gedacht. Zo zijn er diverse uitloopstroken en staan er speciale Formule 1 banden naast de baan om een eventuele impact op te vangen.
Waan jezelf de nieuwe Max Verstappen en rij over de prachtige kartbaan van Lelystad. De kartbaan straalt een en al racen uit; Met officiele startlampen, kerbstones en veiligheidsbarriers is dit de plek om te racen! En het leuke is; het is nog outdoor ook, dus geen uitlaatgassen of een smalle baan, vandaar dat wij zeggen: Echt karten doe je buiten. Daarbij hebben wij de snelste huurkarts van Nederland! Racen met 85 km/u of zelfs 120 km/u!

Karten met een eigen kart

Uiteraard kunt u ook met uw eigen kart rijden op Kartcentrum Lelystad. Let er dan wel op dat deze in een goede staat verkeerd. In verband met de veiligheid is het verplicht dat de achterbumper de achterwielen beschermen. Schakel karts, DD2 karts en Wankel karts zijn helaas niet toegestaan.

Op Kartcentrum Lelystad kunt u ook uw kart stallen. Dan krijgt u een plek toegewezen en beschikt u over een eigen sleutel van de container. In een container staat u met nog 2 andere rijders. U kunt de stalling huren per kwartaal of per jaar.

Tarieven: 

Stalling per kwartaal; € 165,-
Stalling per jaar; € 600,-

Baanhuur per dag, kinderkart; € 39,50- 
Baanhuur per dag, volwassenen; € 39,50,- 
Extra rijder per dag; € 12,50,- 


Veel gestelde vragen

 • Hoelang is de baan?
  735 meter lang en 8 meter breed
 • Kan ik er met mijn eigen kart rijden?
  Maximaal 38 PK, geen schakelkart
 • Zijn jullie ook open als het regent?
  Echt karten doe je buiten, dus ook als het regent!
 • Is er een restaurant?
  Jazeker ons clubrestaurant bied plek aan 80 personen.
 • Kan ik ook karts huren bij jullie?
  Uiteraard, kijk onder de pagina kart huren
 • Wat zijn de openingstijden?
  Kijk op de contact pagina 
 • Kan ik Pinnen?
  Jazeker, u kunt zowel met pin, creditcard als contant betalen.