Nieuwe karts!

Test jij ze als eerste uit? Ook tijdens de Paasdagen geopend Klik hier
Check of de baan beschikbaar is

Karten als kinderfeestje, hoe werkt dat?

Kinderfeestje. Vier je kinderfeest bij Kartcentrum Lelystad

Op Kartcentrum Lelystad kan je natuurlijk ook je kinderfeestje vieren. Maar karten tijdens een kinderfeestje, hoe werkt dat allemaal? Is dat gevaarlijk en is 2 x 8 minuten rijden niet erg kort? Veel vragen, want je feestje vier je natuurlijk maar 1 keer per jaar. Wij leggen uit hoe het werkt en waar je op moet letten!

Het kinderfeestarrangement

Verzamel eerst je vriendjes of vriendinnetjes en schrijf alvast de voornamen op, dat is wel zo makkelijk als jullie op de kartbaan aankomen. In de bevestigingsemail staat een code en een link naar de website waar je alvast alle namen kunt invoeren.
Op de kartbaan aangekomen krijgen jullie eerst limonade te drinken. Daarna worden de race overalls en de helmen gepast. Het karten wijst zich vanzelf, maar voordat er gereden wordt krijgen jullie een korte instructie, daarna is het zover, jullie gaan racen! Na 8 minuten wordt er afgevlagd, daarna volgt een pauze voor sterke verhalen en kunnen jullie zien wie er het snelste was. In de pauze is er volop tijd om cadeautjes uit te pakken of om natuurlijk taart te eten. Daarna gaan jullie weer naar de karts, nog een keer 8 minuten racen!

Is karten voor kinderen niet gevaarlijk?

Natuurlijk moet je goed opletten met het karten. Maar jullie karten buiten en dat is al vele malen veiliger dan indoor karten (link naar blog indoor vs outdoor karten). Het is natuurlijk wel belangrijk dat je goed naar de uitleg luistert en je hier ook aan houdt. Daarnaast zijn de speciale kinderkarts van Kartcentrum Lelystad de veiligste kinderkarts die er beschikbaar zijn. Een speciale rolbeugel, gordels, pedalen in rood (remmen) en groen (gas geven) is een kleine greep uit de veiligheidsvoorzieningen. Daarbij zijn de pedalen en de stoelen verstelbaar zodat iedereen er goed bij kan.

Zo kan je veilig met je vriendjes en vriendinnetjes buiten karten. Des te leuker is het natuurlijk dat ook de rondetijden worden bijgehouden, zo kan je na afloop zien wie er het snelste is. Ben je de langzaamste? Geen probleem, want iedereen is bij Kartcentrum Lelystad een winnaar.

Kinderfeestje, dat is veel rommel en heel duur!

Het voordeel van een kinderfeestje bij Kartcentrum Lelystad is dat je alles zelf mag meenemen. Neem je eigen taart, chips of drinken mee. Al is limonade natuurlijk wel inbegrepen. Wij vinden het belangrijk dat een kinderfeestje ook niet te duur wordt voor de ouders. En het is natuurlijk wel zo leuk om een eigen taart mee te nemen. Neem wel zelf bordjes en bestek mee, dit mag wegwerp zijn en wij ruimen de rommel voor jullie op.
Na afloop kan je uiteraard ook blijven eten, want een kinderfeestje is geen feest zonder patat met een snack! Voor slechts 3,95 euro kan je dit optioneel erbij boeken. De ouders hebben het tijdens een kinderfeestje al zwaar genoeg, dus die mogen ook mee eten voor dit bedrag.

Vier nu je kinderfeestje bij Kartcentrum Lelystad en vergeet het nooit meer. Boek nu!