We zijn OPEN!

Ook voor arrangementen Boek snel je wedstrijd, arrangement of kinderfeestje! Klik hier
Check of de baan beschikbaar is

2 uurs race met huurkarts

Wil jij wedstrijden rijden maar heb jij geen eigen kart? Ben jij 16 jaar of ouder?

Dan zijn de twee uurs endurance races op Kartcentrum Lelystad ideaal. Je rijdt met een huurkart tegen andere teams uit Nederland. Fanatiek zijn mag, maar de FUN staat voorop. Om mee te doen aan de race stel jezelf een team samen van minimaal twee personen en maximaal vier personen. Via de tv schermen volgen jouw teamgenoten de stand in de race en kunnen ze bepalen wanneer de volgende rijder van het team gaat rijden. Na 1uur racen gaat tevens de tankplaats open, met veel teams op de baan en maar 1 tankplaats komt het aan op goede teamcommunicatie. Welk team plant de tankstop zo dat er niet gewacht hoeft te worden en zo geen kostbare secondes verloren gaan?

Er wordt gereden met onze RT8 International karts en deze halen een topsnelheid van 85 km/u. Ze zijn uitgerust met een Honda 390cc motor. Er kunnen maximaal 24 teams meedoen. Een team bestaat uit minimaal 2 personen en maximaal 4 personen

Deze race is ideaal voor mensen die wat vaker gekart hebben maar niet over een eigen kart beschikken. Je hebt niets nodig, behalve een teamgenoot. Heb je geen eigen helm en/of overall dan kan je deze in bruikleen krijgen. Wel is het dan verplicht om een helmmutsje  te kopen voor € 1,- per stuk.

LET OP! Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.


Programma 18 december 2021 - 8 januari 2022 - 22 januari 2022 - 5 februari 2022

14.50uur Teamcaptain meld zich, rest van het team blijft buiten!
15.10uur Start vrije training
15.20uur Einde vrije training, alle karts worden aangehouden op de baan

15.35uur Start 2uurs race
17.35uur Finish 
17.50uur Kartcentrum Lelystad gesloten

!!Bovenstaande tijden kunnen op de dag zelf iets afwijken!!

Algemeen:

 1. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.
 2. Blijf thuis met een van de volgende milde symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
 3. Blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24uur geen klachten heeft, mag u weer sporten.
 4. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus. Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot veertien dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog besmettelijk was (volg hierin het advies van de GGD).
 5. Blijf, als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) minimaal zeven dagen thuis na de uitslag van de test.
 6. Blijf thuis zolang je in thuisisolatie bent, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het corona virus is vastgesteld.
 7. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals; neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
 8. Hanteer de RIVM richtlijnen.
 9. Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand tot iedere ander persoon. Let op dit geldt ook voor kinderen onder de 12 jaar.
 10. Hoest en nies in de elleboog en gebruik papieren zakdoekjes
 11. Was voor de training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden
 12. Vermijd het aanraken van uw gezicht.
 13. Schud geen handen.
 14. Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de activiteit en ga na afloop direct naar huis.


2 uurs race:

 1. Er is een briefing ter plaatse.
 2. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 rijders. 
 3. De rondetijden worden na afloop digitaal verspreid, er worden geen rondetijden uitgeprint.