Nieuwe karts!

Test jij ze als eerste uit? Met Pinksteren geopend! Klik hier
Check of de baan beschikbaar is

Arrangementen

Arrangementen met karten?

Ben jij met je vriendengroep of collega’s op zoek naar de geweldige activiteit om samen te doen? Zoek niet verder! Wij bieden namelijk een variërend aanbod in kart- en horeca arrangementen aan. Dus willen jullie na het karten ook heerlijk eten? Zoek niet verder! In deze blog vertellen wij jullie over alle mogelijkheden die wij bieden.

Arrangementen in de rt8 karts

Voor groepen van 12 tot en met 24 personen bieden wij Grand Prix arrangementen aan. Deze worden gereden met onze RT8 karts die een topsnelheid halen van 85 km/u. Hierin hebben wij de GP basis, extra en plus opties. Met elke optie rijden jij en je groep een training van 10 minuten zonder alleenrecht op de baan. Het verschil in deze arrangementen zit hem in de hoeveelheid races die je rijdt en de duur hiervan. Met de races hebben jullie uiteraard wel alleenrecht op de baan. Met de basis rijd je 2 races van 8 minuten, met de extra 3 van 8 minuten en met de plus 2 van 15. Deze arrangementen raden wij vooral aan voor vriendengroepen die er gezellig een middagje tussenuit willen.

Arrangementen in de VT250 karts

De grand prix basis en extra bieden wij ook aan met onze snellere VT250 karts. Hiervoor moet je groep minimaal uit 7 personen bestaan en maximaal uit 18. Deze karts halen een topsnelheid van 120 km/u. De arrangementen met dit type kart raden wij vooral aan voor personen die al enigszins kart ervaring hebben. Dit uiteraard omdat je dan het meeste uit deze karts kan halen. Let op, de minimale leeftijd is 17 jaar.

Arrangementen voor groepen vanaf 24 personen

Tot slot hebben wij voor de grotere groepen ook een leuk aanbod aan arrangementen. Met onze Spa Francorchamps (24 tot 48 personen) rijdt je in teams van 2 personen een training van 15 minuten en een race van 45 minuten. Met onze Grand Final Race (36 tot 72 personen) wordt er in teams van 3 personen gereden met een training van 15 minuten en een race van 75 minuten. Met de Indianapolis race (48 tot 150+ personen) verdelen jullie je groep in teams van 4 personen, wordt er een training van 20 minuten gereden en een race van 100 minuten. Al deze arrangementen zijn het meest geschikt voor grotere groepen, vooral voor bedrijfsfeesten. De prijs voor deze drie arrangementen ligt vast voor €51,50 per persoon.

Eet-arrangementen

Zin om ook nog lekker te eten met je groep na het karten? Wij hebben daar natuurlijk ook een uitgebreid aanbod in!

Vanaf 8 personen

Vanaf 8 personen bieden wij al onze plate saté aan. Deze bestaat uit 3 stokjes kipsaté, stokbrood, salade en frites. Dit gerecht kost € 9,95 per persoon.

Vanaf 15 personen

Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij drie verschillende BBQ-pakketten. Na het karten kunnen jij en je groep lekker genieten, want onze collega’s bakken het vlees! Voor allergieën en andere eetwensen kunt u altijd contact opnemen via de mail.

Het BBQ Third menu bestaat uit onder andere hamburgers, worsten, kipsaté en spiesjes. Per persoon betaal je €19,95.

Bij het BBQ Second krijg je gemarineerde kipfilet, shaslick, kipsaté, houthakkerssteaks/speklappen en BBQ worst. Voor dit menu betaal je per persoon. €22,95

Ons meest uitgebreide BBQ menu, het Pole menu, bevat garnalenspiesjes/gemarineerde zalmmoot in folie, gemarineerde biefstukspiesjes, varkenshaassaté, gemarineerde kipfilets en spareribs. Hier betaal je per persoon €26,95 voor.

Arrangementen met karten?

Vanaf 20 personen

Dan kunnen wij een chinees buffet aanbieden. Dit buffet wordt geserveerd met onder bami, nasi, rijst en verschillende bijgerechten. Dit kost €19,95 per persoon.

Dit waren dan zowel alle kart- als eet-arrangementen die wij aanbieden. Alle soorten arrangementen kunnen uitsluitend via de mail gereserveerd worden. Mail naar info@kartcentrumlelystad.nl een voorkeur in datum en arrangement(en) en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Benieuwd naar hoe deze arrangementen eruitzien? Volg ons dan op onze Instagram en Facebook, hier delen wij regelmatig beelden van onze arrangementen op. Tot snel!

Bekijk nu de mogelijkheden voor een arrangement karten bij Kartcentrum Lelystad Boek nu!