Nieuwe karts!

Test jij ze als eerste uit? Ook tijdens de Paasdagen geopend Klik hier
Check of de baan beschikbaar is

Met een Rocky kart kunnen kinderen betaalbaar karten

Betaalbaar karten voor kinderen

Karten is een dure sport. Maar wat als je zoon of dochter het zo leuk vindt en er echt een sport van wilt maken? Dan is de Parolin Rocky kart de ideale kart om mee te beginnen. Een kart die speciaal ontwikkeld is om het karten betaalbaar, gelijkwaardig en vooral LEUK te maken. Hoe? Dat leggen wij graag uit!

Alles is standaard, en zo blijft het

De Parolin Rocky kart is een standaard kart. Alle onderdelen op de kart zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn erop gericht om de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo is bijvoorbeeld de motor verzegeld en mag je deze niet laten tunen/opvoeren. Zo voorkomen we hoge kosten en zijn alle motoren en karts gelijk. Het komt aan op de rijder, en niet op degene die het meeste geld wilt/kan uitgeven. En dat is natuurlijk wel zo eerlijk.

Wat kan je allemaal met de Parolin Rocky kart?

De Rocky kart

De Rocky kart is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Je kan er verschillende dingen mee doen. Van meerijden met de kartschool (link naar pagina kartschool), trainen als de kartbaan open is tot het meerijden van wedstrijden op trainingsniveau of zelfs meedoen aan het Nederlands Kampioenschap. Maar het belangrijkste is, vooral veel plezier maken!

Is karten betaalbaar?

Vooropgesteld, je kan het karten zo duur maken als je wilt. Maar of het ook echt zin heeft? De Parolin Rocky is uitgerust met een 4takt motor. Deze motoren staan erom bekend dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Ook is de motor verzegeld wat hoge tuningskosten voorkomt. De onderdelen zijn allemaal betaalbaar. Alles is gericht op een lange levensduur; de banden, tandwielen, ketting en natuurlijk de (wiel)lagers. Natuurlijk is het wel je eigen verantwoording om de kart zelf schoon te houden. Reken bij normaal gebruik op ongeveer 250 euro per seizoen aan onderhoudskosten. Dit is natuurlijk wel exclusief schades. Om een voorbeeld te noemen, een simpele spoorstang (bij het voorwiel) kost maar € 15,- De baanhuur voor een dag karten is € 35,- en reken dat je per dag ongeveer € 10,- aan benzine verbruikt. En dat is gewoon euro 95 benzine, wel zo makkelijk.

Ik ben niet technisch, hoe doe ik dat dan?

De Parolin Rocky kart staat erom bekend je er weinig aan kunt sleutelen. Je hoeft dus absoluut niet technisch te zijn. Er zitten bewust amper afstellingsmogelijkheden aan de kart. Zo voorkomen we dat je een monteur nodig hebt tijdens een dag karten. De bandenspanning en de stand van de voorwielen aanpassen zijn de grootste dingen die je kan doen. Dit is vergelijkbaar met je fietsband oppompen, dus dat moet zeker te doen zijn. Mocht je er niet uitkomen, dan zijn er vaak papa’s of mama’s die meer ervaring hebben en graag even helpen.

Specificaties

Type kart: Parolin Rocky kart
Prijs: € 1.499,- (rijklaar)
Motor: Loncin 160cc 4 takt (verzegeld)
Vermogen: 6PK/ 160 cc
Brandstof: Euro 95
Start: Handstart
Rem: Mechanisch
Banden: Mitas KCL
Koppeling: Droge koppeling
Gewicht: 60 Kg

Te bestellen via ons contact formulier: Bestel nu!