Nieuwe karts!

Test jij ze als eerste uit? Ook tijdens de Paasdagen geopend Klik hier
Check of de baan beschikbaar is

Karten is het ideale bedrijfsuitje

Opzoek naar een bedrijfsuitje met karten?

Zijn jullie als bedrijf op zoek naar een bedrijfsuitje?

Karten met het bedrijf is natuurlijk super leuk! Maar vaak denkt men bij karten als bedrijfsuitje dat je dit bij een indoor kartbaan doet. Natuurlijk niet, want Kartcentrum Lelystad is een kartbaan in de buitenlucht. Dus frisse lucht om je heen en natuurlijk nog spectaculairder als het gaat regenen.

Hoe werkt karten als bedrijfsuitje?

Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf hoe groot jullie groep is. Bij binnenkomst krijgt iedereen een overall en een helm die je kan gebruiken. Na een veiligheidsbriefing wordt het programma uitgelegd en gaat iedereen richting de kart. Voor groepen tot 24 personen is het leuk om een Grand Prix arrangement te rijden. Eerst een training en daarna 2 races van 8 minuten. Kan je er geen genoeg van krijgen? Boek dan een Grand prix Extra, dan rij je in plaats van 2 races 3 races.

Het niveau verschil tussen de rijders is bij ons erg groot

Stel, jullie bedrijf bestaat uit een fanatieke groep karters en een groep minder fanatieke rijders. Rijden deze elkaar dan niet in de weg? Zeker niet! Omdat onze baan een outdoor kartbaan is, is deze ruim opgezet en zijn er voldoende mogelijkheden om in te halen. Er kunnen meerdere karts naast elkaar rijden waardoor de fanatieke rijders de minder fanatieke rijders gemakkelijk kunnen inhalen. Zo is er fun voor iedereen. Na afloop staan alle resultaten op de schermen en worden ze naar je toe gemaild.

Ook als het gaat regenen is het spannend. Net als in de Formule 1 komen dan de echte coureurs boven drijven. Het komt dan veel meer aan op kunde en beheersing. In de regen karten is dan ook vaak een van de leukste dingen om te doen! Hou er wel rekening mee dat je nat kan worden.

Kartcentrum Lelystad; de ideale plek voor een sportief bedrijfsuitje met karten

Een compleet bedrijfsfeestje karten?

Des te leuker natuurlijk om na afloop van jullie bedrijfsfeest lekker met collega’s te blijven eten. Wij bieden verschillende opties aan. Verschillende BBQ menu’s, een chinees buffet, een platé sate of iets lekkers van de snackkaart. Je ziet het, je kan dus een compleet verzorgd bedrijfsfeestje karten organiseren bij Kartcentrum Lelystad.
Leuke tip is nog om na afloop van de sessie te rijden met de VT250 racekart. Deze kart gaat nog sneller en is een ware sensatie om in te rijden. Een sessie met de VT250 kart boek je al voor 35 euro per sessie.

Teambuilding, communicatie en sporten. Alle ingrediënten van het bedrijfsuitje

Met het bedrijf karten versterkt natuurlijk het groepsgevoel enorm. Wij merken dat er vaak nog lang wordt nagepraat over alle inhaalacties, uitrem manoeuvres en anders spannende dingen. Doordat de groep het samen meemaakt versterkt deze kartraces het groepsgevoel enorm. Je leert pas iemand echt kennen als hij of zij ontspannen is en in een andere omgeving is. Niet voor niets wordt een bedrijfsuitje met karten dan ook vaak gezien als de ideale motivator stimulans voor bedrijven.

Bekijk nu de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest karten bij Kartcentrum Lelystad Boek nu!