We zijn OPEN!

Ook voor arrangementen Boek snel je wedstrijd, arrangement of kinderfeestje! Klik hier
Check of de baan beschikbaar is

Karten maakt hongerig!

Lekker geraced en daarna iets eten/drinken?? Bij ons is het mogelijk. Wij beschikken over een gezellig clubrestaurant die aan 40 personen zitplaatsen biedt, meer plaatsen zijn in overleg te regelen. Bovendien kunt u gebruik maken van ons overdekte terras. Hierdoor kunnen wij plaats bieden aan groepen tot max 200 personen. Uiteraard kunt u de verrichtingen op de baan ook volgen op de schermen die de standen van de wedstrijd goed weergeven. Hierdoor is het karten voor iedereen te volgen en blijft het spannend! 

U kunt bij ons eten en drinken bestellen. Wij beschikken over een kaart met frites, snacks, tosti's en borrelhapjes.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om het restaurant exclusief af te huren voor vergaderingen cq bedrijfspresentaties. Wij beschikken standaard over een beamer en goede geluidsvoorzieningen.

Na afloop van uw arrangement kunt u ook blijven eten. Wij hebben diverse barbecue menu's en een plate arrangement voor u samen gesteld.Ook is het mogelijk een chinees buffet te bestellen.

De barbecue pakketen zijn volledig verzorgd met salades, sauzen en voldoende stokbrood. Barbecue arrangementen zijn te reserveren vanaf 15 personen, en dienen vooraf te worden gereserveerd. 

Third (BBQ); 
Hamburger
BBQ worst
Kipsaté
Shaslick/ globespies
€ 19,95

Second(BBQ); 
Gemarineerde kipfilet
Shaslick
Kipsaté 
Houthakkerssteak/ speklap
BBQ worst 
€ 22,95

Pole(BBQ); 
Garnalenspies/ gemarineerde zalmmoot in folie
Gemarineerde biefstukspies
Varkenshaassaté 
Gemarineerde kipfilet 
Sparerib 
€ 26,95

Plate gerechten; 
(vanaf 8 personen) 
Plate saté (3 stokjes kipsaté, stokbrood, salade en frites)  € 9,95 pp

Chinees buffet
( vanaf 20 personen )
Diverse chinese gerechten geserveerd met bami,nasi en witte rijst € 19,95 pp

Even napraten, wat drinken en weer verder racen

Natuurlijk is het bij Kartcentrum Lelystad mogelijk om na het karten even wat te drinken en de kartsessie uitgebreid te analyseren. Welke bocht is het mooist en waar heb JIJ die perfecte inhaalactie gemaakt?
Het assortiment van Kartcentrum Lelystad bestaat uit diverse koude dranken, warme dranken en uiteraard een snack kaart. Bestel je eten en drinken aan de bar en kijk over het volledig overdekte terras naar de verrichtingen van de coureurs die aan het rijden zijn.
Ook hangen er diverse schermen waarop je live de tijden kan volgen van de coureurs die aan het rijden zijn.